Skip to content
Menu

Ervaringen

zonnetje icon

Reviews

Lieve Yvonne,
we hebben elkaar leren kennen toen je mijn zoontje hielp en nog steeds helpt bij zijn hoogsensitiviteit. Inmiddels heb ik al aardig wat healingen bij je mogen ontvangen en ben je ook bij ons thuis geweest om een kamer te reinigen. Je hebt al zoveel voor ons betekend! Na iedere healing voel ik mij heel erg ontspannen, de negatieve energie is eruit. Je voelt alles feilloos aan, brengt prachtige inzichten en laat puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Ook geef je hele fijne handvatten waar ik in het dagelijks leven weer mee verder kan, samen met een dosis heerlijke humor. Ik kijk altijd er naar uit om weer naar je toe te gaan!
Katinka

Hoi Yvonne,
Ik ben blij dat jij op lijn pad bent gekomen. Na een healing voel ik me veel energieker en opvallend mijn ogen staan helderder dan voor de healing. Blij met het herontdekken van mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen.
De gesprekken tijdens en na de healing zijn verhelderend en laten mij de dingen weer in het juiste perspectief zien.
Dankjewel voor dit alles.
Groetjes Sandra

Hoi Yvonne,
Je helpt mij om mijn eigen leven te leven en me niet teveel te laten leiden door wat er in mijn omgeving gebeurd. Emoties te laten bij wie ze horen en niet alles bij mezelf binnen te laten. Je geeft me elke keer weer handvaten om me niet zo onzeker te voelen en te beseffen dat ik mag zijn wie ik ben. Je weet ook altijd heel treffend aan te voelen waar mijn gevoelens vandaan komen. Kortom, Ik heb erg veel baat bij mijn afspraken bij jou en ben je dankbaar voor de inzichten die je me geeft.
Marianne

Hoi Yvonne,
Als ik terugkijk op de coaching die ik van jou heb mogen ontvangen, is het vooral het gevoel dat je me hebt gegeven wat me heeft geholpen toen. Het vertrouwen, dat het mag, niet veroordelend en gewoon lief zijn. In de opleiding was er ook een docente die dat heel mooi kon. Je voelde je meteen gezien. Dat probeer ik mijn coaching ook door te geven.
Dankjewel daarvoor.
Robbin

Ik wil je vertellen dat ik diep ontroerd ben over je verslag. Ik hoor mijn vader praten zonder ego, het klopt gewoon!
Jij hoeft in ieder geval niet te twijfelen aan jezelf, heb nog nooit zo iets meegemaakt.
Bedankt Yvonne.
E.

Yvonne bedankt voor alles, het is allemaal een stuk helderder geworden.
Ik kwam bij Yvonne omdat ik niet wist hoe ik met alle gevoelens moest omgaan. Ik kreeg allerlei tools aangeboden van Yvonne om met mijn hoogsensiviteit om te kunnen gaan. Ik heb hier ontzettend veel aan gehad. Weet inmiddels wat van mij is en wat van een ander. Daarna ook een aantal healingen gedaan. Voelde me altijd super ontspannen daarna. Nogmaals bedankt Yvonne, dikke knuffel je hebt mij goed geholpen.
Tour ia

Hi Yvonne, je hebt de spijker recht op z’n kop geslagen. Je hebt echt precies beschreven wat voor persoon ik ben en hoe ik in elkaar zit. Ook erg leuk om te lezen dat de ideeën over mijzelf kloppen met wat jij denkt.
Heel erg bedankt!!!
B.

Yvonne, ik voel mij heel opgelucht en kijk weer helder uit mijn ogen nadat ik bij jou ben geweest voor een healing. Ik heb nu niet meer het gevoel alsof er iemand aan mijn arm hangt en mij steeds tegen houdt met de woorden :”ja maar als…”. Het depressieve gevoel is ook een stuk minder.
Yvonne, ik vindt echt dat je weet wat je doet.
S.

Ik voelde mij al een tijdje niet goed, had steeds het gevoel dat er iemand in mijn kamer was die naar mij keek. Slapen deed ik ook al niet meer, ik hoorde van alles en was paniekerig en bang.
Yvonne is bij ons langs gekomen en heeft met mij gepraat, een kleine healing gegeven en heeft mijn kamer “gereinigd”. Ze heeft mij haar bevindingen en raad gegeven, waar ik veel aan heb gehad en nog steeds heb. Ze bevestigde ook mijn gevoel wat heel fijn was.
Dezelfde nacht heb ik heel goed geslapen en ook de nachten erna.
Ik ben heel blij dat Yvonne gekomen is om met mij te praten en om de kamer te reinigen.
Je hebt mij goed geholpen Yvonne, dank daarvoor.
M.

Yvonne heeft mij erg geholpen in het leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. Voordat ik bij Yvonne kwam, was ik zoekende en wist ik niet goed wat ik met mezelf aan moest. Zij bood een luisterend oor en begrip. Ook heeft ze mij laten inzien hoe om te gaan met situaties waar ik tegenaan liep, wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn en me vertrouwen gegeven. Ik ben erg blij dat ik Yvonne heb leren kennen. Ik zou haar dan ook graag aanraden aan personen die in eenzelfde soort situatie zitten.
Robbin

Ik had veel last van pijnlijke voeten. Op een dag was het zo erg dat ik dacht ik ga nu op zoek. Stom toevallig kwam ik hier terecht op de site. Heb contact opgenomen en kon die zelfde week nog bij Yvonne terecht.
Ik vond en vind het nog steeds een hele ervaring elke keer weer. Voel op dat moment heel veel en de ene keer ben ik helemaal leeg en moet tot mijzelf komen. Ook een keer kwam ik juist heel uitgerust terug. Mijn pijnlijke voeten heb ik soms nog steeds. Echter ik heb al 2 maanden geen hoofdpijn meer, en dat is een verademing.
Ga 1x per maand heen en het voelt goed!!
Petra

Ik had altijd erg veel last van blaas en nierbekken ontstekingen ook heb ik het prikkelbare darm syndroom waardoor ik vaak last heb van mijn darmen. Door mijn moeder ben ik toen in contact gekomen met Yvonne. Ik vond het lastig om mij voor te stellen dat zonder medicatie of dergelijke er positief iets zou kunnen veranderen aan mijn vele ontstekingen, eerst zien dan geloven dacht ik.
Toch is het verbeterd, ik heb sinds dat ik bij Yvonne ben geweest geen last meer van blaas of nierbekken ontstekingen en met mijn prikkelbare darm syndroom gaat het ook beter dan voorheen. Ook kwamen er andere dingen naar voren tijdens de behandeling en gesprekken die ik met Yvonne had zoals mijn depressie en lage zelfbeeld waar ik een paar jaar geleden last van had. Yvonne heeft veel gedachten en gebeurtenissen verteld tegen mij die ze via mij binnen kreeg, dat was op het begin heel confronterend en pijnlijk maar het is gebeurd voor een reden. Het hielp!
Ik ben er in totaal volgens mij 6 keer geweest en ik kwam binnen als een muisje die niet wist wat er ging gebeuren en ging weg als een positief zelfverzekerd iemand. Bedankt voor alles!
A.

Onze 6-jarige kanjer zat al een tijd niet helemaal lekker in haar vel. We misten de blije, spontane, slimme spring-in-het-veld. Ze was te vaak aan het nadenken, wilde niet veel ondernemen, sliep slecht, plaste regelmatig weer in bed……….. Na wat zoektochten kwamen we uit bij de ik-ben-oke-training voor hoogsensitieve kinderen. En zodoende ook bij Yvonne. Tijdens deze bijeenkomsten heeft onze kanjer haar gevoelens leren herkennen, benoemen en vooral ook wat ze er mee kan/moet doen. Door het huiswerk wisten wij ook precies wat er speelde, en konden wij ook samen met haar aan de slag. Ze is weer onze spontane blije spring-in-het-veld Ze knutselt weer raak en plast niet meer in bed. Oftewel ze zit weer lekker in haar vel. En als ze een dipje heeft, dan kunnen we haar heel gemakkelijke weer op het goede spoor krijgen, omdat we (en zij dus ook) alles veel beter kan benoemen. Dank je wel Yvonne!
Leonie Zuidland

Na het overlijden van mijn man Peter(53) voelde ik me onrustig. Kon me slecht concentreren,was enorm moe en had steeds vage klachten. Huisarts en hulpverleners geven aan dat het natuurlijk niet vreemd is na een groot verlies.
Ik ben toen een afspraak gaan maken bij Yvonne. Wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Inmiddels al een groot aantal keer bij haar geweest. Door de behandelingen voel ik me weer rustiger en heb weer de controle over mijn leven.
Tijdens de behandelingen voelt Yvonne de energie van Peter. Er komen dingen door die zij niet van ons kan weten. Yvonne heeft ook de foto van Peter gelezen. Geweldig wat daar van klopt en wat ik mee krijg. Er is echt meer tussen hemel en aarde. Steeds weer krijg ik sturing om mijn lichaam en leven onder controle te houden. Het is niet zo goed uit te leggen. Je moet het zelf ervaren. Het voelt goed. En laat de energie van Peter maar door komen. Ik ben er gelukkig mee.
Elly Ditmar Jansse

Afgelopen maanden ben ik een aantal keer bij Yvonne geweest voor mijn zoon Andy. Hij had veel last/pijn in zijn voet en we konden geen oplossing vinden. Zooltjes gaven iets verlichting maar helemaal weg ging het niet en vooral met sporten had hij er veel last van. Na de behandelingen kunnen wij gelukkig zeggen dat de pijn in zijn voet tot bijna nul gereduceerd is. Af en toe speelt het nog wel op maar dan verdwijnt het ook snel weer. Afgelopen week kwam hij helemaal blij thuis van zijn eerste training van het seizoen, hij had helemaal geen last gehad. Wij hebben een hele prettige ervaring gehad bij “Een Zonnestraaltje” met een heel mooi resultaat. Andy voelde zich vanaf het eerste moment erg op zijn gemak bij Yvonne en zit zeker beter in zijn vel dan voor de behandelingen. Yvonne bedankt.
Karin E.

zonnetje icon

Review achterlaten

De review wordt dan geplaatst op de website.

Wilt u een afspraak maken?