Skip to content
Menu

De behandeling healing

zonnetje icon

De behandeling gaat als volgt; alleen de schoenen gaan uit en ligt u op uw rug op de behandeltafel, lekker ontspannen met de ogen gesloten. Alle belangrijke energiepunten/ chakra’s worden vanaf het hoofd tot aan de voeten behandeld via handoplegging of door het plaatsen van de handen net boven het lichaam. Na de behandeling is het verstandig om even te blijven liggen en krijgt u een glas water.

Tijdens de behandeling krijg ik informatie/boodschappen door, voel en zie ik pijnplekken die weer van belang zijn, voor u als cliënt.
Deze zal ik met u bespreken waardoor er inzichten zullen komen in eigen doen en laten en vindt er een bewustwording plaats, mede hierdoor wordt het genezingsproces in gang gezet.

de behandeling healing
behandeling healing 2
zonnetje icon

Daarnaast kunnen vorige levens ook een rol spelen in dit leven, deze mag ik dan ook zien en zal deze ook bespreken.
U kunt, tijdens de behandeling, dingen ervaren zoals tintelingen, koude, warmte etc. maar het kan ook voorkomen dat u niks merkt, dit maakt voor de behandeling niks uit.

De energie doet zijn werk, soms is dat meteen te merken maar vaak gebeurt dit één á twee dagen later. Na de behandeling, van ongeveer 45 á 60 minuten, is het verstandig om de dagen erna, veel water te drinken zodat de afvalstoffen die vrij komen het lichaam kunnen verlaten.

Wilt u een afspraak maken?